Happy 2021

De eindejaar periode, altijd een moment om wat extra rondjes te scoren op het circuit. Vandaag niet, we zijn sinds 31 oktober voor de tweede maal dit jaar gesloten. Alle evenementen die we hadden voorzien zijn geschrapt. Afgelopen jaar geen Tamiya Cup manche, BK Electro, clubkampioenschappen en niet te vergeten onze jaarlijkse open wedstrijd in november. Alle materiaal bleef opgeborgen, veilig in de cocon van het lokaal.

Normaal gezien zouden we nu met zijn allen nog aan het nagenieten zijn van enkele extra rondjes op het circuit. Laten we vandaag en de komende weken genieten van onze bubbel. Zo kunnen we zo snel mogelijk opnieuw rondscheuren over het circuit.

Op dit ogenblik hebben we nog geen kalender opgesteld voor 2021. We weten ook nog steeds niet wanneer we opnieuw de deuren mogen openen. Vanaf we opnieuw mogen openen, wordt dit gepost op onze website/facebookpagina. Het clubfeest is logischerwijs afgelast, voor de andere activiteiten is het nog afwachten.

Het voltallige bestuur wenst u een prettig eindejaar en een fantastisch gezond 2021!