Clubfeest 2020

Het jaar is weer voorbij gevlogen. Opnieuw tijd om terug te blikken of om vooruit te kijken. De MRCZ-familie mocht het afgelopen jaar een aantal nieuwe telgen verwelkomen.

Voor 2020 staan er opnieuw 11 Clubkampioenschappen Touring en 9 Pan Car clubkampioenschappen op de kalender. De kalender komt in de komende dagen online. Daarnaast organiseren we opnieuw een manche voor het BK Touring en TamiyaCup. Reserveer alvast een plaatsje in je agenda voor de jaarlijkse barbecue die doorgaat op 30 augustus en onze jaarlijkse open wedstrijd (28 en 29 november) . Of abonneer je op onze kalender op onze website. Zo heb je meteen de meest actuele kalender steeds op jouw smartphone.

Het clubfeest gaat door op 25 januari 2020. Het gaat zoals voorgaande jaren door in ons lokaal, De Brug. De aanvang is voorzien om 19h.

We stellen U zoals voorgaande jaren, graag het menu voor

Aperitief

Tomatensoep

lichtgerookte kalkoenborst met champignon saus of Vegatarische Moussaka

 –

Choco mousse

We gaan verder op het elan van vorig jaar met de clubfeest. Er wordt opnieuw geen tombola georganiseerd. Hierdoor zijn we genoodzaakt om een kleine vergoeding te vragen voor alle dranken. Normale consumpties worden gerekend aan 1€ per consumptie. Na het dessert volgt de kampioenenhuldiging.

Wie wenst deel te nemen aan het clubfeest kan zich inschrijven in het lokaal of via e-mail op info@mrcz.be voor 22 januari 2020.

Leden aan 30€
Niet-leden aan 32€
Kinderen (tot 12j) aan 16€


De algemene ledenvergadering (toelichting werking 2020, info clubkampioenschap, …) gaat door op 25 januari om 18h30. Op zondag 26 januari is het lokaal gesloten.